top of page

Samenwerking Westfriese Kortebaandraverijen

De vijf Westfriese kortebaandraverijen Wognum, Venhuizen, Schagen, Medemblik en Enkhuizen werken nauw met elkaar samen. Doel van de samenwerking is om de kortebaansport vanuit de Westfriese regio een extra impuls te geven.

 

Wij organiseren samen het Westfries Kampioenschap (WK) en belonen eigenaren die starten op alle vijf Westfriese kortebaandraverijen met een startpremie. 

 

Het WK 2024

Het WK zal in 2024 plaatsvinden op donderdag 19 september in Enkhuizen. Bovenop het prijzengeld zijn er in Enkhuizen mooie sponsorspremies te verdienen: 

1e plaats: € 1.000 sponsorpremie, 2e plaats: € 600 sponsorpremie, 3e plaats: € 400 sponsorpremie.


Sponsor G. Van Diepen Project & Advies BV uit Opmeer stelt de extra premies beschikbaar. “Wij zijn een op en top Westfries bedrijf en vinden het geweldig dat we een Westfries Kampioenschap en tegelijk de kortebaansport kunnen steunen”, aldus directeur Gerard van Diepen.

Westfriese Startpremie 2024

Als een paard start in Wognum, Venhuizen, Schagen, Medemblik en Enkhuizen dan krijgt de eigenaar van het paard een


Startpremie tot maar liefst € 500,00!

Mocht een paard onverhoopt worden uitgeloot dan doet het paard nog steeds mee voor de Westfriese Startpremie. De vijf Westfriese organisaties hebben een jaarlijks bedrag van € 5.000,00 voor de Westfriese Startpremie beschikbaar gesteld.

Voor het van toepassing zijnde reglement: Klik Hier..... 

In de tabel hieronder houden wij de stand van de Westfriese Startpremie bij:

Kortebaanregio Westfriesland.png
bottom of page