top of page

Wedden op de kortebaan

 

Grand 16
Nieuw dit jaar in Medemblik is de Grand 16-formule. Dit betekent dat er maximaal zestien paarden starten. De winnaars van de eerste omloop gaan automatisch door. De verliezers krijgen een herkansing om alsnog een plek in de tweede omloop af te dwingen. Samengevat* zijn er vier spelsoorten bij Grand 16:


Winnend
Voorspel welk paard aan het eind van de dag de kortebaan van Medemblik wint. Je kunt bij iedere omloop inzetten. Uiteraard kun je op meerdere paarden wedden. Minimum inzet is € 1,00.

Plaats
Als je plaats speelt, levert jouw paard ook winst op als deze tweede of derde wordt aan het einde van de dag. Minimum inzet is € 1,00.

Winscore
Bij  winscore voorspel je voor elke rit welk paard er doorgaat naar de tweede omloop door een kruisje te zetten op het winscoreformulier. Ben je degene met de minste fouten dan krijg je uitbetaald. Geen zin om zelf de paarden voor de winscore te kiezen? Het SnelSpel berekent voor jou welke paarden de grootste kans hebben om te winnen, gebaseerd op ranking scores en wat anderen spelen. Minimum inzet is € 2,00.

Duo en Trio
Uitsluitend voor de eerste omloop kan duo en trio worden gespeeld op de juiste volgorde van de definitieve uitslag. Let op: spelen is op de eigen startnummers van de paarden. Minimum inzet per combinatie is € 0,50.


* Officiële uitleg over de verschillende spelsoorten is te verkijgen bij de totalisatorwagen en op www.zeturf.nl

bottom of page