top of page

Lid worden

Bedankt dat je lid wilt worden van onze vereniging. Iedereen van 16 jaar en ouder betaald entree bij onze kassa's. Als lid krijg je twee toegangskaarten tot de baan thuisbezorgd en draag je bij aan een prachtige harddraverij! 

Wij innen de jaarlijkse contributie per automatische incasso. Na het invullen, ondertekenen en inleveren/opsturen van het machtigingsformulier ben je lid.

Lid worden van onze vereniging is heel eenvoudig:

1. Klik op de PDF knop hieronder om het machtigingsformulier te downloaden;

2. Vul online of na uitprinten met pen de gevraagde gegevens in en onderteken het formulier;
(voor het plaatsen van een digitale handtekening in een pdf: sla de pdf op, open deze in Acrobat Reader en volg dan deze instructie of gebruik de vrij tekenen functie)

3. Mail het ondertekende machtigingsformulier naar administratie@prinshendrik.net of breng het langs bij Petra Wagenaar, Westersingel 24, 1671 GN  Medemblik.

In 2023 was de jaarlijkse contributie € 5,00 voor leden in de stadskern Medemblik en dorpskernen Onderdijk, Opperdoes, Twisk en Wervershoof en € 5,00 + € 1,50 portokosten voor leden buiten deze kernen. De hoogte van de contributie kan enkel worden gewijzigd met instemming van de Algemene Ledenvergadering. 

bottom of page