top of page
  • Prins Hendrik

Schrijf je nu in als jury duo schoonste geheel


Dit jaar introduceren we een nieuwe prijs: Het Schoonste geheel. Op maandag 18 september bepaalt de jury welke combinatie het schoonste geheel vormt. Of te wel: welk paard met sulky en rijder vinden de kinderen het mooist? Hiervoor zijn wij op zoek naar juryleden! De jury zal bestaan uit 5 duo's (max. 10 juryleden) uit de eerste en tweede klas van de middelbare school. Lijkt het jou leuk om samen met een vriend(in) de paarden en pikeurs te beoordelen op hun uitstraling tijdens de eerste omloop van de Harddraverij? Schrijf je dan in via het inschrijf formulier.


Uit de inschrijvingen worden 10 jury duo's gekozen die de jury van het schoonste geheel vormen! Inschrijven kan tot 14 september!


Als jurylid krijg je heuse VIP behandeling van ons. Om 13.00 word je verwacht op de baan en krijg je uitleg en een rondleiding over het stalterein. Hierna is er een VIP plek langs de baan gereserveerd met goed zicht op de paarden. De jury geeft de startende paarden en pikeurs cijfers op basis van hun uitstraling. Direct na de eerste omloop reikt de jury de prijs en cheque van €250 van het schoonste geheel uit aan de winnaar.


De premie en de VIP behandeling is mogelijk gemaakt door vijf eigenaren van Medemblikker bedrijven: Mike Olthoff (ME2 Architecten), Jeroen de Geus (NR7Groep), Ronald Bolhuis (Horecabier), John Kleverlaan (Samcity) en Dirk Vijn (Tempel Design).
276 views

Comments


bottom of page