top of page
  • Prins Hendrik

Antwoorden op meestgestelde vragen Harddraverij 2021

De Harddraverij gaat door! Wij krijgen veel vragen. Begrijpelijk want het is allemaal kort dag en we leven in een bijzondere tijd. Wij hebben de vragen verzameld. Hieronder geven wij zo goed als mogelijk antwoord.


Antwoorden op veelgestelde vragen:


1. Ik ben altijd lid geweest en ik heb mijn machtigingsformulier niet ingeleverd. Wat nu?

Voor de Harddraverij van 2021 zul je een kaart moeten kopen in de voorverkoop op 18 september of bij de kassa’s. Als je voor de Harddraverij van 2022 je kaarten thuis wilt ontvangen dan moet je het ondertekende machtigingsformulier voor 1 juli 2022 inleveren. Ben je het formulier kwijt? Ga dan naar www.prinshendrik.net/machtiging.


2. Ik ben geen lid. Hoe kom ik aan kaarten? De belangstelling is enorm maar geen paniek!. Kaarten zullen te koop zijn bij de kassa's aan de baan. Ook organiseren wij een voorverkoop op zaterdag 18 september op Nieuwstraat 19 te Medemblik aanvang 11:00u. Maximaal vier kaarten per persoon a € 5,- per kaart. Enkel gepast betalen.


In de voorverkoop zullen we niet alle kaarten verkopen. We hebben voldoende kaarten bij de kassa's. Kom wel op tijd want op = op.


3. Hoe ziet het programma er uit?

Kermis Zaterdag 18 september aanvang 14:00, Zondag 19 september aanvang 14:00 uur en Maandag 20 September aanvang 10:00 uur:

Kinderkermis op het plein naast de Bonifaciuskerk aan de Overtoom. Kaart voorverkoop Zaterdag 18 september van 11:00 uur tot maximaal 14:00 uur:

Voorverkoop toegangskaarten Kortebaan Medemblik ter hoogte van Nieuwstraat 19 Medemblik. De Dag Der Dagen Maandag 20 september 11:00 uur: Kassa’s aan de baan open. Voor toegang tot de baan is een coronotoegangsbewijs en geldig ID is verplicht. Toegangskaarten zijn aan de kassa’s te koop.

11:00 - 11:45: optreden Medemblikker drumband en majorettes.

12:45 uur: openingsceremonie door de voorzitter van het bestuur gevolgd door het Wilhelmus gezongen door een Medembliks zangtalent. 13:00 uur: start kortebaan.


4. Is er een coronabewijs nodig om de baan op te komen?

Het kabinet heeft aangegeven dat voor iedereen van 13 jaar en ouder een coronabewijs verplicht is. Dit gaat via de Corona Check app of een papierenbewijs (https://coronacheck.nl/nl/print/). Om een geldige QR code te krijgen heb je een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve coronatest nodig. Meer info van de overheid vind je hier: https://coronacheck.nl/nl/


5. Waar zijn de entree's van de baan?

We hebben vijf entrees: twee op de Kaasmarkt, twee op de Nieuwstraat ter hoogte van de Oude haven en één op het Bagijnhof.

De entree op het Bagijnhof is speciaal voor onze leden. Hierdoor kun je snel de baan op en realiseren wij snelle doorstroming bij de andere entrees.

Bij iedere entree controleren professionele beveiligers het coronabewijs en je ID.

2,111 views

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page