top of page
  • Prins Hendrik

Fotowedstrijd zaterdag 14 september


'Prins Hendrik' gaat de lucht in! Win kermismunten of een Prins Hendrik vlag Houd op zaterdag 15 september tussen 16.00 - 18.00 uur het luchtruim in en rond Medemblik goed in de gaten. Maak een foto van 'Prins Hendrik' in de lucht, plaats die op onze facebook tijdlijn en maak kans op de volgende prijzen: 1e prijs: 20 kermismunten voor de Prins Hendrik kermis 2e prijs: 10 kermismunten voor de Prins Hendrik kermis 3e prijs: 1 Prins Hendrik Draverijvlag Na 18.00 uur gaan we loten. Je hoeft geen Facebook vriend of een topfotograaf als Duco de Vries of Marcel Rob te zijn om te kunnen winnen. Iedereen maakt evenveel kans. Kinderen die nog geen FB account mogen hebben kunnen hun foto sturen naar bestuur@harddraverijverenigingprinshendrik.nl Veel succes! 


144 views
bottom of page