DE HARDDRAVERIJ VAN MEDEMBLIK OP DE OUDSTE KORTEBAAN VAN EUROPA

Onze hoofdsponsors:

logo_GWW_rgb.jpg
rabobank-logo68x80.jpg
Remax.jpg
Logo Vlaar Techniek.PNG
Warmteservice.png

Kermismunt voor alle basisschoolkinderen!

10/09/2018

 

Hein Bloemhof van hoofdsponsor Vlaar Techniek uit Medemblik heeft vanochtend samen met onze voorzitter de kermismunten uitgereikt op de basisscholen in Medemblik. Alle basisschoolkinderen kunnen straks gratis een keer in één van de attracties op de ‘Prins Hendrik’ kermis op het Gedempt Achterom. Ze kunnen ook een oliebol of snoep krijgen. 

 

Ook kinderen uit Medemblik die buiten Medemblik naar de basisschool gaan zijn zeker niet overgeslagen. Helaas kunnen instanties om privacy redenen niet de namen geven van deze kinderen. De ouders die  hebben gereageerd op onze eerdere oproep over deze groep kinderen hebben vandaag een kermismunt in de brievenbus gehad.

Deel dit nieuws op Facebook
Please reload

Nieuws overzicht:
Please reload

Like ons op Facebook:
  • Facebook Long Shadow