Oproep!

10/08/2018

 

Alle kinderen van 4-12 jaar uit stadskern Medemblik krijgen een gratis rit aangeboden op de ‘Prins Hendrik’ kermis 2018. Dit is mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Vlaar Techniek en de deelnemende exploitanten.
De speciale ‘Prins Hendrik’ kermismunt zal worden uitgereikt op school in september.
Heeft u of kent u een kind in de basisschoolleeftijd die buiten Medemblik naar school gaat dat ook graag deze speciale kermismunt wil ontvangen? Stuur ons dan een bericht met de naam en adresgegevens via www.prinshendrik.net/contact.

Deel dit nieuws op Facebook
Please reload

Nieuws overzicht:
Please reload

Like ons op Facebook:
  • Facebook Long Shadow

DE HARDDRAVERIJ VAN MEDEMBLIK OP DE OUDSTE KORTEBAAN VAN EUROPA

Onze hoofdsponsors:

logo_GWW_rgb.jpg
rabobank-logo68x80.jpg
Remax.jpg
Logo Vlaar Techniek.PNG
Warmteservice.png