DE HARDDRAVERIJ VAN MEDEMBLIK OP DE OUDSTE KORTEBAAN VAN EUROPA

Onze hoofdsponsors:

logo_GWW_rgb.jpg
rabobank-logo68x80.jpg
Remax.jpg
Logo Vlaar Techniek.PNG
Warmteservice.png

Wat doen we met de opbrengst van het Benefietgala?

07/04/2017

 Het Pasveerkorps maakte vroeger furore tijdens de Drum Gold Cup in De Kuip. Ze hebben een bijzondere en oude band met Medemblik. Zou het niet geweldig zijn als ‘het eerste’, dus beste groep, van dit Leeuwarder korps weer eens een keer naar Medemblik komt? Vanuit de opbrengst van ons Benefietgala willen wij onder andere het Pasveerkorps een lange show laten opvoeren tijdens onze gratis toegangkelijke Jubileumdag op zaterdag 9 september. Steun daarom ons initiatief door kaarten te kopen voor het gala via www.prinshendrik.net/gala.
(Foto’s: via Herman van der Kolk)

Deel dit nieuws op Facebook
Please reload

Nieuws overzicht:
Please reload

Like ons op Facebook:
  • Facebook Long Shadow