top of page
  • Prins Hendrik

Wedden voor je Doel - Een Nieuwe Actie van Harddraverijvereniging Prins Hendrik

De Oudheidkundige Vereniging Medenblick organiseert op 27 september 2024 een lezing over de harddraverij van Medemblik. Tijdens de voorbereiding van deze lezing, verzorgd door het bestuur van Harddraverijvereniging Prins Hendrik, kwam een bijzondere vondst aan het licht: Prins Hendrik ondersteunde in het verleden regelmatig andere verenigingen uit Medemblik financieel.


Om deze mooie traditie nieuw leven in te blazen, introduceert Prins Hendrik de actie "Wedden voor je Doel". Verenigingen en stichtingen uit de 17 kernen van de gemeente Medemblik kunnen via dit formulier financiële steun aanvragen voor initiatieven die een positieve impact hebben op de gemeenschap of de club.


Uit de aanvragen worden door middel van een loting 24 goede doelen geselecteerd, die elk een paardnummer toegewezen krijgen. Het goede doel gekoppeld aan het winnende paard van de Harddraverij van Medemblik op maandag 16 september 2024 wint de "Wedden voor je Doel" prijs, wat neerkomt op 1% van de totalisatoromzet. Ter illustratie: in 2023 zou dit een bedrag van €631,24 hebben opgeleverd.


Verenigingen en stichtingen kunnen zich tot 1 augustus 2024 via het formulier aanmelden.


Doe mee en maak kans op een mooie bijdrage voor jouw vereniging of stichting!

123 views

Comments


bottom of page