top of page
  • Prins Hendrik

Rabobank drie jaar sponsor van de vier Westfriese kortebaandraverijen


Pikeurs kunnen in 2019, 2020 en 2021 de Rabobank Pikeursprijs winnen De vier Westfriese kortebaandraverijen Enkhuizen, Medemblik, Venhuizen en Wognum kunnen de komende drie jaar wederom op de steun van Rabobank West-Friesland rekenen. De vier organisaties hebben hiervoor een overeenkomst getekend met Rabobank. De komende drie jaar kunnen pikeurs weer kans maken op het winnen van de Rabobank Pikeursprijs. Dit is een klassement over de vier Westfriese draverijen. De winnaar van dit klassement ontvangt een geldprijs van € 500,-. Deze geldprijs wordt door de draverijen betaald uit de ontvangen sponsorbijdrage. De prijs wordt uitgereikt bij de laatste Westfriese draverij van het seizoen. In 2019 is dit de kortebaandraverij van Enkhuizen. Rabobank draagt de Westfriese kortebanen een warm hart toe. De vier organisaties zijn blij met de steun van de bank. De Rabobank Pikeursprijs is een aantrekkelijke prijs voor de pikeurs en ze willen hierdoor graag starten in West-Friesland. Foto: Vier vertegenwoordigers van de Westfriese kortebaandraverijen, Mark Veen (Enkhuizen), Frank Noor (Medemblik), Kees Komen (Venhuizen) en Jan Ootes (Wognum) en Tom van Roon van Rabobank tekenen de sponsorovereenkomst. 


146 views
bottom of page