top of page
  • Prins Hendrik

Kinderwijsheid! Wie wint volgens de kinderen de kortebaan van Medemblik?


Wie wint volgens de Medemblikse kinderen uit groep 7 en 8 de kortebaan van Medemblik? Maar liefst 193 kinderen hebben vrijdag hun voorspelling ingeleverd. Nummer 18 Doc Holiday is de grote favoriet. Maar liefst 72 kinderen zien hem als winnaar. Nummer 22 Chaman Rapida is met 18 stemmen de nummer 2 en Ronny Brandt met 14 stemmen staat op plaats 3. Nummer 17 Spirit Scott (13 stemmen) en nummer 11 Cha Cha Cha (12 stemmen) volgen op plaats 4 en 5. Opvallend is dat weinig kinderen vertrouwen hebben in favoriet nummer 8 Calistokingsdeep. Alleen Kas van de Jozefschool en Jasper van de Maria Bernadetteschool voorspellen hem als winnaar. Anna van de Meridiaan, Lars van de Maria Bernadetteschool en Senne van de Jozefschool zijn de enige die de snelle outsider nummer 14 Up Up and Away tippen als winnaar. 


90 views

Recent Posts

See All
bottom of page