• Prins Hendrik

Geweldige Jubileumdag (foto's staan op de site!)


Wat hebben wij genoten van het vieren van ons 175-jarig bestaan op onze Jubileumdag van zaterdag 9 september. Heel Medemblik was uitgelopen en iedereen, jong en oud, genoot zichtbaar met volle teugen. Wij willen de vrijwilligers, de sponsors, de gemeente, burgemeester en beschermheer Frank Streng, de makers van de bank, alle shows en attracties, de winkeliers op de Nieuwstraat, Bagijnhof en Van Houweningepark en het publiek bedanken voor deze geweldige dag!

Voor de foto's van de Jubileumdag: klik hier

Nu op naar de 175e editie van de Harddraverij van Medemblik dusgraag tot ziens op maandag 18 september 2017!

Het bestuur


257 views

Recent Posts

See All

DE HARDDRAVERIJ VAN MEDEMBLIK OP DE OUDSTE KORTEBAAN VAN EUROPA

Onze hoofdsponsors:

logo_GWW_rgb.jpg
rabobank-logo68x80.jpg
Remax.jpg
Logo Vlaar Techniek.PNG
Warmteservice.png