top of page
  • Prins Hendrik

"Prins Hendrik" Benefietgala groot succes!


Het "Prins Hendrik" Benefietgala was een groot succes. De mix van klassieke muziek, cabaret, pop- en Nederlandstalige muziek viel goed in de smaak bij de enthousiaste gasten van het gala. Ramon van Engelenhoven, Stadscabaret Z.G.A.N., Marsha & Friends, Pascal Redeker, Peter Commandeur en Jeroen Redeker lieten allen het beste zien van wat ze in huis hebben. De prachige lichtshows van P-S-L (Pieter Ratten) en de schitterende bloemstukken van De Gezusters Bos gaven nog meer sfeer aan de al mooie Bonifaciuskerk. Het in het grote getalen aanwezige publiek genoot met volle teugen.

De verzorging van de gasten door een grote groep vrijwilligers was uitmuntend. Ze hebben de hele avond keihard gewerkt om het de gasten naar het zin te maken. Het ontbrak de gasten de hele avond aan niets en de hapjes van De Steiger vielen goed in de smaak.

Klapstuk van de avond was de 1.5 uur durende Benefietveiling. Een korte veiling van "maar" 38 kavels. Veilingmeester Peter Botman was in absolute topvorm en de kavels waren stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Er werd onder toezicht van notaris Mr. Inkie Reinders enthousiast geboden en het eindresultaat van de veiling overtrof de stoutste verwachtingen! Maar liefst 35.525 Euro werd er opgehaald tijdens deze korte en bijzondere veiling. Wat een geweldig resultaat en "Prins Hendrik" kan hierdoor groots uitpakken tijdens de viering van het jubileum op zaterdag 9 september.

Het bestuur en de mannen van de benefietgalacommissie waren er stil van aan het einde van de avond. Het was overweldigend en buiten alle verwachtingen.

De mannen van de organisatie, vrijwilligers, artiesten, sponsors, stichting Bonifaciuskerk, kavelkopers en alle andere gasten ontzettend bedankt voor deze unieke en wij denken historische avond!

(foto: Pascal van As, www.pascalvanas.nl)


115 views
bottom of page