top of page
  • Prins Hendrik

Het programma van het Benefietgala


Aankomende zaterdag 10 juni organiseren wij een geweldige gala-avond met cabaret, live muziek en een korte benefietveiling om de viering van het 175-jarig jubileum op zaterdag 9 september en maandag 18 september te kunnen financieren. Het is een gala. Prachtige kostuums mag maar hoeft natuurlijk niet. Lokatie: De noordbeuk van de Bonifaciuskerk Programma: De gehele avond zijn drankjes en borrelhapjes gratis. Drankjes zijn verkrijgbaar aan de bar en via bediening in de zaal. De borrelhapjes worden geserveerd. 19:00 uur: zaal open (Kom op tijd!) 19:45 uur Start programma - Opening door de voorzitter van "Prins Hendrik" - Optreden op vleugel door pianovirtuoos Ramon van Engelenhoven (in kerkgedeelte) - Lachen met de mannen van Stadscabaret Z.G.A.N. - Dansen op muziek van de beste band van Medemblik: Marsha & Friends met een gastoptreden van niemand minder dan Pascal Redeker! - Bieden op geweldige kavels tijdens de benefietveiling - Dansen en feesten op muziek door Marsha & Friends plus gastoptredens van oude muziekhelden van weleer Peter Commandeur (ex-Touch) en Jeroen Redeker (ex-Leck) - Afsluiting van de avond


77 views

Recent Posts

See All
bottom of page