top of page
  • Prins Hendrik

Benefietgala: kavelcatalogus kent spectaculaire aanbiedingen!


Om de viering van ons 175 jarige jubileum op zaterdag 9 september en maandag 18 september te kunnen financieren zal tijdens het Benefietgala een maximaal 1.5 uur durende veiling worden gehouden. De kavels zijn werkelijk waar geweldig. Van een taart tot een 3D printer en van een GoPro Hero 5 camera tot een nacht logeren in één van de beste hotels van Nederland. Het is een spectaculaire lijst “koopjes” geworden. De kavellijst is te downloaden op: klik hier... www.prinshendrik.net/gala.

“Prins Hendrik” heeft overigens nog enkele toegangskaarten voor het Benefietgala in de verkoop. Overigens is het een gala maar er is geen strikte dresscode. Iedereeen mag zelf weten hoe te komen. De kaarten zijn te verkrijgen bij het bestuur of online te bestellen via: klik hier...

De harddraverij is “De Dag der Dagen” in Medemblik en als echte Medemblikker mag je dit unieke feest van zaterdag 10 juni dan ook zeker niet missen. Je steunt er ook nog eens de Harddraverijvereniging mee.


96 views
bottom of page