top of page
  • Prins Hendrik

Een unieke avond: Het 'Prins Hendrik' 175 Jaar Benefietgala


Op zaterdag 10 juni 2017 organiseert Harddraverijvereniging Prins Hendrik een uniek Benefietgala in de Bonifaciuskerk in Medemblik. De opbrengst zal gebruikt worden om op zaterdag 9 en maandag 18 september op grootse wijze het 175-jarig bestaan te kunnen vieren. De gala-avond is geheel verzorgd en zit boordevol bijzonder entertainment. De zaal gaat open om 19:00 uur en de bezoekers kunnen vervolgens genieten van een avondvullend programma.

Z.G.A.N. Cabaret geeft een éénmalige en unieke draverijvoorstelling, pianovirtuoos Ramon van Engelenhoven zal het gala opluisteren met geweldige klanken uit zijn vleugel en Marsha & Friends zorgen voor een geweldige muziekshow waarbij Pascal Redeker en ex-leden van gerenommeerde Medemblikker bands van weleer The Touch en Leck een gastoptreden zullen verzorgen.

Tussen al het entertainment door is er een korte benefietveiling. Tijdens de avond gaan diverse bijzondere stukken onder de hamer. Veilingmeester Peter Botman veilt de stukken onder toeziend oog van een notaris.

Toegangskaarten worden online verkocht via www.prinshendrik.net/gala. De entréeprijs is 75 Euro en de portemonnee meenemen naar het Benefietgala hoeft niet want de avond is geheel verzorgd.


153 views

Recent Posts

See All
bottom of page