top of page
  • Prins Hendrik

Jubileumgala zaterdag 4 juni 2022 UITVERKOCHT!Al sinds 1842 draven de paarden op de Nieuwstraat van Medemblik. De harddraverij van Medemblik is hiermee het oudste sportevenement van West-Friesland en de Nieuwstraat zelfs de oudste kortebaan van Nederland. Het 180-jarig bestaan van de harddraverij van Medemblik is dus uniek en de vereniging wil het jubileum daarom zeker niet onopgemerkt voorbij laten gaan.


Uiteraard zal er op de derde maandag van september tijdens de kortebaan aandacht worden geschonken aan het jubileum. Maar het bestuur van Prins Hendrik heeft besloten om een extra feest te organiseren. Jubileumgala zaterdag 4 juni Op zaterdag 4 juni organiseert de vereniging een Jubileumgala in De Bonifacius van Medemblik. Het zal een geweldig gala worden waarbij de gasten getrakteerd zullen worden op een volledig verzorgde avond vol muziek en cabaret.

Veel artiesten

De avond begint om 18:30 uur met Bigband No PressSure die swingend de aftrap zal verzorgen. Na Medembliks cabaret door de mannen van Van Dor Hout kunnen de voetjes van de vloer tijdens optredens van Pascal Redeker en Dries Roelvink. De avond zal worden afgesloten door Marsha & Friends met gastoptredens van Loek Manshande en Thomas Bouvier.


427 views

Recent Posts

See All

We gaan iets nieuws introduceren in 2023. Een jury bestaande uit kinderen uit de eerste en tweede klas van de middelbare school mogen op maandag 18 september bepalen welke combinatie het schoonste geh