DE HARDDRAVERIJ VAN MEDEMBLIK OP DE OUDSTE KORTEBAAN VAN EUROPA

Onze hoofdsponsors:

logo_GWW_rgb.jpg
rabobank-logo68x80.jpg
Remax.jpg
Logo Vlaar Techniek.PNG
Warmteservice.png

Leden info

Op deze pagina vind u belangrijke informatie over het betalen van de contributie en de bezorging van de twee toegangsbewijzen. Met de toegangsbewijzen krijgt u gratis toegang tot de baan op de Nieuwstraat tijdens de ringrijderij en de kortebaandraverij.

 

Bezorgen en contant betalen

De lidmaatschapkaart inclusief twee toegangsbewijzen bezorgen wij aan huis.

U betaalt uw contributie contant aan de bezorger.

Voor de harddraverij van 2019 bezorgen wij tot 9 september 2019

Bij twee keer niet thuis krijgt u een briefje in de bus met hierop het adres waar u de twee toegangsbewijzen kunt betalen en ophalen.

Leden buiten Medemblik
De leden buiten Medemblik vragen we om hun contributie plus € 1.50 porto kosten (totaal € 6.50) per bank over te maken. Na ontvangst van de contributie sturen we de twee toegangsbewijzen per post op.

Lid worden en kaarten ontvangen voor harddraverij 2019

Bij aanmelden als lid vóór zondag 8 september 2019 krijgt u twee toegangsbewijzen voor de harddraverij 2019. Na deze datum is het bezorgen of versturen van de toegangsbewijzen niet meer mogelijk.

Verhuizing

U kunt een verhuizing doorgeven via de site van de vereniging: adreswijziging. Het bezorgen van de toegangsbewijzen aan huis doet een aantal vrijwilligers. Een post verhuisservice geeft dan ook geen verhuisinformatie aan de vereniging door. Wij weten alleen dat u verhuist bent als u dat zelf via de site van de vereniging doorgeeft. 

Contributie achterstand

Als een lid twee opeenvolgende jaren de lidmaatschapkaart en toegangsbewijzen niet komt ophalen en de contributie niet betaald dan zal het betreffende lid uit het ledenbestand worden verwijderd.