Leden info

Op deze pagina vind u belangrijke informatie over het betalen van de contributie en de bezorging van de twee toegangsbewijzen. Met de toegangsbewijzen krijgt u gratis toegang tot de baan op de Nieuwstraat.

 

Bezorgen en betalen

De lidmaatschapkaart inclusief twee toegangsbewijzen bezorgen wij aan huis. Leden buiten de stadskern Medemblik krijgen hun kaart per post en hier rekenen we Euro 1,50 portokosten voor.

Je betaald de contributie via een automatische incasso. Door het Corona virus is er vertraging met het opzetten van de automatische incasso's. Als de harddraverij op maandag 21 september doorgaat dan komen we met een aangepassing rond het innen van de contributies.

Verhuizing

U kunt een verhuizing doorgeven via de site van de vereniging: adreswijziging. Het bezorgen van de toegangsbewijzen aan huis doet een aantal vrijwilligers. Een post verhuisservice geeft dan ook geen verhuisinformatie aan de vereniging door. Wij weten alleen dat u verhuist bent als u dat zelf via de site van de vereniging doorgeeft. 

Contributie achterstand

Als een lid twee opeenvolgende jaren de contributie niet betaald dan zal het betreffende lid uit het ledenbestand worden verwijderd.

DE HARDDRAVERIJ VAN MEDEMBLIK OP DE OUDSTE KORTEBAAN VAN EUROPA

Onze hoofdsponsors:

logo_GWW_rgb.jpg
rabobank-logo68x80.jpg
Remax.jpg
Logo Vlaar Techniek.PNG
Warmteservice.png