HOOFDSPONSOR

Jeugdtoto uitslag 2018

Slechts twee winnaars

Maar liefst 193 kinderen uit groep 7 en 8 van de basisscholen uit Medemblik hebben hun voorspelling ingeleverd op vrijdag 14 september.

Nummer 18 Doc Holiday was de grote favoriet. Maar liefst 72 kinderen zagen hem als winnaar. Nummer 22 Chaman Rapida was met 18 stemmen de nummer 2 en nummer 10 Ronny Brandt stond met 14 stemmen op plaats 3. Nummer 17 Spirit Scott (13 stemmen) en nummer 11 Cha Cha Cha (12 stemmen) volgden op plaats 4 en 5.

 

Lieke uit groep 7 en Matthias uit groep 8 van de Jozefschool waren de enige twee kinderen die de uiteindelijke winnaar nummer 5 Boucher le Blanc hadden voorspeld. Matthias koos voor Boucher le Blanc omdat hij Frankrijk een mooi land vindt. Lieke werd getipt door haar moeder die een positief stukje over de 10 jaar oude ruin had gelezen op kortebaandraverijen.nl.

 

De prijsuitreiking was op dinsdag 18 september in de tuin van het voormalige Weeshuis aan de Torenstraat. De kinderen werden hartelijk ontvangen door jeugdtoto sponsor Pieter Smits van Tandartsenpraktijk Medemblik, welke gevestigd is in het Weeshuis, voorzitter Hans Nipshagen en bestuurslid Nico Visser.  Lieke en Matthias namen blij hun prijs in ontvangst.

Jeugdtoto 2018 foto.jpg