HARDDRAVERIJVERENIGING PRINS HENDRIK

175 JAAR BENEFIETGALA

Zaterdag 10 juni 2017 - Bonifaciuskerk

Zaal open: 19:00 uur

Marsha & Friends | Z.G.A.N. Stadscabaret | Ramon van Engelenhoven | Pascal Redeker | ex-leden The Touch en Leck | Benefietveiling | Geheel verzorgde avond (hapjes en drankjes in de toegangsprijs inbegrepen)

EEN UNIEK GALA VOOR EEN UNIEK JUBILEUM
Harddraverijvereniging Prins Hendrik bestaat in 2017 maar liefst 175 jaar. Ter gelegenheid hiervan organiseren we een Benefietgala op zaterdag 10 juni 2017 in de Bonifaciuskerk. De opbrengst van het gala komt ten goede aan het vieren van ons 175-jarig jubileum op zaterdag 9 en maandag 18 september 2017. Steun dus onze harddraverijvereniging en kom naar het Benefietgala. Zoals u hieronder kunt lezen zal het een unieke avond worden:


MUZIEK EN CABARET

De gala-avond zit boordevol bijzonder entertainment.

Pianovirtuoos en stadsgenoot Ramon van Engelenhoven zal het gala opluisteren met geweldige klanken uit zijn vleugel. Zijn talent is ongekend en internationaal erkend. Wij zijn er trots op dat hij komt spelen op ons gala. 

Speciaal voor het 175-jarig jubileum geven de mannen van het Z.G.A.N. Cabaret een eenmalige Draverijvoorstelling. Er is maar één kans om deze unieke voorstelling te kunnen zien. Mis de geweldige grappen van deze drie echte Medemblikkers dus niet.
 

Er is live muziek van de beste artiest van Medemblik en omstreken. Marsha komt met volle bandbezetting naar ons gala.  Ook zijn er gastoptredens van dé Nederlandse zanger van nu Pascal Redeker en ex-leden van gerenommeerde Medemblikker bands van weleer: The Touch en Leck!

BENEFIETVEILING

Tijdens de avond gaan diverse bijzondere stukken onder de hamer. Veilingmeester Peter Botman veilt de stukken onder toeziend oog van een notaris. Met de opbrengst van de veiling organiseert Harddraverijvereniging Prins Hendrik op zaterdag 9 september een jubileummiddag inclusief een speciaal kinderdorp in het centrum van Medemblik. Alle activiteiten op de jubileumdag zullen gratis toegangkelijk zijn.

Ook pakt 'Prins Hendrik' extra uit op de derde maandag van september.  We organiseren onder andere het Nederlands Kampioenschap Kortebaan, er doen bijzondere rijtuigen mee tijdens de ringrijderij en we sluiten onze harddraverij af met het grootste vuurwerk in 175 jaar.

 

VOLLEDIG VERZORGDE AVOND

We zorgen ervoor dat het u de gehele avond aan niets ontbreekt. Het gala is geheel verzorgd, de toegang is inclusief al uw drankjes en hapjes.

 

KAARTVERKOOP
De toegangsprijs is 75 Euro per persoon. Een portemonnee meenemen naar het Benefietgala hoeft niet want de avond is geheel verzorgd.  Toegangskaarten zijn te koop via deze pagina: www.prinshendrik.net/gala. U betaalt via Ideal  en ontvangt direct uw toegangskaart(en). Het aantal beschikbare kaarten is beperkt. Zorg er dus voor dat u tijdig via onze site uw toegangskaart(en) besteld!


TIJD EN LOCATIE

Bonifaciuskerk Medemblik

Zaal open 19.00 uur (Kom op tijd!)

CONTACT MET DE ORGANISATIE

Heeft u behoefte aan meer informatie of heeft  u vragen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Dit kan via ons contactformulier: klik hier...

Harddraverij Medemblik 175 jaar